Vinkkejä & hoito-ohjeet

Kylpyhuonekalusteet:

Puhdistus kostealla rätillä, tarvittaessa voit käyttää mietoja puhdistusaineita. Vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita. Kaikki kylpyhuonekalusteemme on valmistettu vettähylkivästä materiaalista, ne eivät kuitenkaan kestä pitkäaikaista kosketusta veden kanssa. Kylpyammeen tai suihkun läheisyyteen asennettaessa suosittelemme suojaamaan kalusteet suihkuseinällä tai vastaavalla. Muistathan pyyhkiä näkyvät vesiroiskeet kalusteiden pinnalta aina käytön jälkeen.


Valumarmori:

Valumarmorissa on Gel-Coat suojapinta. Niin kauan kuin tämä suojapinta säilyy ehjänä valumarmorinen tuote pysyy myös puhtaana ja helppohoitoisena. Puhdistaminen tapahtuu kostutetulla rätillä ja erittäin miedolla puhdistusaineella. Jos haluat pinnan pysyvän kiiltävänä, käytä kiilloitusainetta tai autovahaa. Toista käsittely sännöllisesti. Älä koskaan käytä happoja, ammoniakkia, kaustista soodaa tai voimakkaita, hankaavia, syövyttäviä pesuaineita valumarmorin puhdistukseen.


Posliini:

Käytä kalkkitahroihin 45–55 asteista etikkaa, hiero kostealla rätillä, odota hetki ja huuhtele. Muihin värjäytymiin voi käyttää sitruunahappoa. Vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita.


Suihkut & höyrysuihkut:

Suihkusi pysyy puhtaana kauemmin, kun käsittelet sisäpuolen lasipinnat autovahalla 1–3 kertaa vuodessa. Autovaha estää mm. kalkkitahrojen muodostumista. Käytä kalkkitahroihin 45–55 asteista etikkaa, hiero kostealla rätillä, odota hetki ja huuhtele. Muihin värjäytymiin voi käyttää sitruunahappoa. Alumiinipinnat voivat naarmuuntua helposti, joten puhdista suihkusi kostealla rätillä ja vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita. Suihkuovet voi irrottaa mallista riippuen. Tämä helpottaa ja nopeuttaa puhdistamista.


Poreammeet:

Noro Clean & Aroma Clean Kit puhdistusaineet on tarkoitettu poreammeen ylläpitoon. Paketit sisältävät klooritabletteja, poreammeen puhdistusainetta sekä kylpytuoksuja. Puhdistusaineet on tarkoitettu poreammeen säännölliseen ylläpitoon ja bakteerien hävittämiseen.


Kylpyammeet:

Puhdistus kostealla rätillä, tarvittaessa voit käyttää mietoja puhdistusaineita. Vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita. Jos haluat saada entistäkin kiiltävämmän pinnan, käytä kiillotusainetta tai autovahaa ja toista käsittely säännöllisesti.