Tietoja NORO Yksinkertaisempi tie ylelliseen kylpyhuoneeseen

NORO Loves You

Haluamme, että asiakkaat jotka tulevat tekemisiin Noron kanssa tuntevat löytäneensä ratkaisun ja oikopolun hyvään kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone, joka nopeasti ja kätevästi toimittaa laatua ja käytännöllisyyttä. Haluamme, että asiakkaana tunnet tehneesi hyvän kaupan. Työskentely kanssamme on mutkatonta. Keskitymme olemaan joustavia ja nopeita tavoittaaksemme asiakkaiden vaatimukset.

Tietoja NORO

David, Hasse sekä Stellan perustivat Noro Kylpyhuoneen Halmstadissa 2007 ja Noro on noussut nopeasti varteenotettavaksi toimittajaksi kylpyhuonemarkkinoilla. Pohjoismaiseen laatuun perustuva suunnittelufilosofia pitää sen minkä lupaa. Tarkoituksenamme on pystyä tarjoamaan jokaiselle jotakin, riippumatta siitä mikä on mieleisesi tyyli.
 

Oikeudet ja ehdot kuvien käyttöön

Kaikki kuvat ja logotyypit, sekä kaikki näihin liittyvät oikeudet ovat yksinomaan Noron omistuksessa. Kuvia ja logoja saa käyttää ainoastaan tuotevalikoimamme markkinointiin. Ei ole myöskään sallittua millään tavalla muuttaa logojen tai kuvien muotoilua tai värejä. Noro ei ole vastuunalainen, jos joku ulkopuolinen taho, käyttämällä kuvamateriaaliamme syyllistyy loukkaamaan kolmannen osapuolen oikeuksia.
 

Lehdistökuvat saat marknad@noro.se kautta.