NORO LOVES YOU

Haluamme, että asiakkaat jotka tulevat tekemisiin NOROn kanssa tuntevat löytäneensä ratkaisun ja oikopolun hyvään kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone, joka nopeasti ja kätevästi toimittaa laatua ja käytännöllisyyttä. Haluamme, että asiakkaana tunnet tehneesi  hyvän kaupan. Työskentely kanssamme on mutkatonta. Keskitymme olemaan joustavia ja nopeita tavoittaaksemme asiakkaiden vaatimukset.

NORO on tänä päivänä Ruotsin suurin yksityinen kylpyhuoneyritys, joka koostuu pätevästä, noin 40 työntekijän tiimistä. Toimimme kaikissa pohjoismaissa, yli 250 yhteistyökumppanin kanssa. Yrityksemme on ja haluaa olla turvallinen, helppo ja henkilökohtainen. Itse kutsumme sitä ”NORO-hengeksi”.

.

Oikeudet ja ehdot kuvien käyttöön


Kaikki kuvat ja logotyypit tässä tuotetietokannassa, sekä kaikki näihin liittyvät oikeudet ovat yksinomaan NOROn omistuksessa.

Kuvia ja logoja saa käyttää ainoastaan tuotevalikoimamme markkinointiin. Ei ole myöskään sallittua millään tavalla muuttaa logojen tai kuvien muotoilua tai värejä. NORO ei ole vastuunalainen, jos joku ulkopuolinen taho, käyttämällä kuvamateriaaliamme syyllistyy loukkaamaan kolmannen osapuolen oikeuksia. NORO pidättää oikeuden milloin tahansa ja ilman ennakkotiedotusta muuttaa kuvapankin sisältöä

Puh. 020 743 5740
Fax. 020 743 5741
info@norokylpyhuone.fi