Noro Studio hanat musta matta

Luo kestävä kylpyhuone. Nature-vinkkejä

Voit luoda kestävän kylpyhuoneen valitsemalla materiaaleja, jotka ovat luontoystävällisiä ja joilla on pitkä elinkaari. Luonnonmateriaaleja, jotka antavat pehmeän ilmeen ja sopivat keskenään hyvin yhteen.

Käytä luonnonmateriaaleja

Luonnonmateriaaleja, jotka antavat pehmeän ilmeen ja sopivat keskenään hyvin yhteen. Valitse vaikeasti hajoavien ja haitallisten muovien sijasta kylpyhuonetuotteita, jotka ovat ystävällisiä terveydelle ja ympäristölle.

Luomupuuvilla kylpyhuoneessa

Luomupuuvilla ja bambu kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneeseen löytyy useita luomupuuvilla- ja bambutekstiilejä. Pellava on myös hyvä ympäristövalinta ja erittäin kestävä kangas. Hamam-pellavapyyhkeisiin on ihana kietoutua ja ne sopivat yhtä hyvin niin rannalle kuin kylpyhuoneeseenkin. Pidennä pyyhkeidesi elinikää paikkaamalla kaikki vuosien varrella syntyneet reiät tai anna pyyhkeillesi uusi elämä luontoystävällisellä tekstiilivärillä. Myös kasvivärjäys on hauska tapa värjätä pyyhkeet luonnonmukaisella tavalla.

Ajattele aina ympäristöä

Nykyään voit myös ostaa kompostoitavia puusta, bambusta ja maissitärkkelyksestä valmistettuja hammasharjoja, hiusharjoja ja kylpyharjoja. Valitse vaikeasti hajoavien ja haitallisten muovien sijasta kylpyhuonetuotteita, jotka ovat ystävällisiä terveydelle ja ympäristölle.

Valitse aina ympäristöystävällistä WC-paperia, joka on valmistettu kierrätetystä ja valkaisemattomasta paperista. Niitä on helppo ostaa verkosta ja ne toimitetaan kotiisi.

Luonnonsieni suihkuun ja kylpyyn

Luonnonmerisienen imukyky on erinomainen, se on helppo puristaa vedestä, mutta ennen kaikkea se ehkäisee erinomaisesti bakteerien muodostumista verrattuna synteettisiin sieniin ja tekstiileihin. Sopii aikuisille ja lapsille, suihkuun ja kylpyyn pehmeään ja miellyttävään ihonhoitoon.

Noro Relounge Kylpyhuonekalusteet musta

Luonnonsieni on myös upea sisustuselementti kylpyhuoneessa.

Pyyhekuivain Noro Home 530x680
NORO Home

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Home-uutuudessamme on sisäänrakennettu ajastin, joka vähentää turhaa energiankulutusta.

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme myös useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen.