Onko kasveissasi kirvoja

Onko kasveissasi kirvoja? - Green-vinkkejä

Haluamme jakaa arkivinkkejämme ja -ideoitamme. Kerromme, miten arkesi ja aikasi kylpyhuoneessa voi olla parempi ja etenkin hieman hauskempi. SINULLE, joka olet ympäristöystävällinen sormenpäihin saakka.

Onko kasveissasi kirvoja?

Käsittele kasvisi helposti karkottaaksesi kutsumattomat vieraat. Laita kasvit suoraan suihkuun, ehkä Noro Prima -suihkuun tai ehkä Noro Mood -kylpyammeeseen, jotta vältyt saamasta torjunta-aineita koko huoneeseen. Suihkuta pinnat käsittelyn jälkeen. Valmista tuli!

Kylpyhuonekalusteet Noro

Hyvä neuvo

Kirvat eivät pidä kastelusta, vaan ne viihtyvät kuivissa ympäristöissä. Laita kasvit kylpyhuoneeseen lähelle kylpyammetta ja huuhtele säännöllisesti tasaisella suihkuvirralla saadaksesi kirvat irrottamaan otteensa. Lannoita ja vaihda mieluusti multa välttääksesi hyönteisten hyökkäykset jatkossa.

Suopavesi

Klassinen menetelmä kirvoja vastaan, joka toimii, jos on huolellinen ja toistaa käsittelyn tarvittaessa. Suihkuta kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Tarkista lehden alapuoli, johon kirvat mielellään piiloutuvat.

Ainesosat

8 dl vettä
2 dl joutsenmerkittyä suopaa

Viherkasvit Noro Old England ammeet

Laita kasvit suoraan suihkuun, ehkä Noro Prima -suihkuun tai ehkä Noro Mood -kylpyammeeseen, jotta vältyt saamasta torjunta-aineita koko huoneeseen.

NORO kylpyhuonekalusteet. Ideoita kylpyhuoneeseesi

Haluamme jakaa arkivinkkejämme ja -ideoitamme. . Kerromme, miten arkesi ja aikasi kylpyhuoneessa voi olla parempi ja etenkin hieman hauskempi. SINULLE, joka olet ympäristöystävällinen sormenpäihin saakka. Laita kasvit suoraan suihkuun, ehkä Noro Prima -suihkuun tai ehkä Noro Mood -kylpyammeeseen, jotta vältyt saamasta torjunta-aineita koko huoneeseen.

Noro Prisma suihkunurkat  ja Noro City kylpyhuonekalusteet
Suihkunurkat

NORO Prisma

Avattaessa ovia nostetaan 3 mm, jotta ne eivät koske lattiaan ja kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan taittaa sisäänpäin tilan säästämiseksi.