Uutuudet kylpyhuone Noro Studio

Kylpyhuonekalusteet harmailla sävyillä & luonnollisilla materiaaleilla

Raikkaan kirkkaista hillityn tummiin. Noro on valinnut keskittyä yksityiskohtiin, joissa terävät kontrastit ja luonnolliset kestävät materiaalit ovat mukautettuja kylpyhuoneisiin. Tasaisiin tummiin sävyihin lisänä vuoden väri, antrasiitinharmaa. Noro uutuuksista löydät kalusteet uuteen kylpyhuoneeseesi.

DIY, quick fix ja muut kylpyhuoneremontit

Tämä vuosi on tuonut uuden aallon isommille remonteille kotona. Siinä samalla on DIY (tee se itse), erillaiset quick fix-korjaukset sekä muut budjettiremontit astuneet kuvaan mukaan. Olemme ottaneet tämän huomioon ja haluamme näyttää, kuinka voit luovasti yhdistellä kalusteistamme ainutlaatuisen kokonaisuuden. Valitse esimerkiksi mieleisesi allaskaappi, siihen kauniit vetimet ja yhdistä lopuksi tarkoitukseesi sopivalla pesualtaalla. Rohkene sekoittaa vanhaa sekä uutta. Vintiltä löydetty vanha lamppu tuo rustiikkia ”touchia” kylpyhuoneeseen. Uutta ilmettä saat jo pelkästään vaihtamalla nykyiseen kalusteeseen uuden hanan ja pirteän näköiset vetimet.

Attract Betoni 600 on käsintehty allas
Attract Betoni 600 on käsintehty allas
KYLPYHUONE UUTUUDET

Luonnollista materiaalia pesuallaskaapille

Attract Betoni on käsintehty allas ja jokainen kappale on uniikki. Betoni on luonnon materiaali jossa elävän näköisessä pinnassa on monia sävy vivahteita. Saatavana 600 mm ja 900 mm ja sopii City-, Studio- ja Vogue-kalusteisiin.

NORO Attract Betonia
Noro Studio 600 Kylpyhuonekalusteet ja Cement malja-allas valettua betonia

Vuoden kylpyhuone uutuus – allaskaappi värissä antrasiitti

Esittelemme uuden värin kalustesarjoillemme Noro Studio, City ja Vogue, antrasiitinharmaan. Värillä on hohtava ja eloisa sävy, joka huoneen valaistuksesta ja yhdistetyistä väreistä riippuen, koetaan tummanharmaasta tummansiniseen ja jopa melkein mustaan. Pinta on samenttisen matta ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Koko alosa on tietenkin sovitettu märkätiloihin ja on kulutusta ja kosteutta kestävä. Mukana laatikon sisustus ja kaluste on helppo asentaa.

Studio, City ja Vogue erottuvat toisistaan laatikoiden etupaneelien muotoilussa. Studio-kalusteessa on tyylipuhtaat integroidut vetimet laatikoiden yläosassa, City-kalusteessa sileät laatikoiden etupaneelit ja Voguen laatikoiden etupaneeleissa on tyylikkäät raamit. Leveys 600 aina 1200 saakka. Voit myös hankkia lisää säilytystilaa korkeakaapilla tai Flex-seinäkaapilla, molemmat saatavana antrasiitinharmaana.

Noro Vogue Kylpyhuonekalusteet
yläkaapit noro
Noro Frost Dv duschvägg med detalj av morgonrock
Noro Studio takdusch med Frost DV duschvägg

Sisusta kylpyhuoneesi mustilla yksityiskohdilla

Sisustaessasi ajattele kylpyhuonetta kokonaisuutena. Kaiken tulee toimia keskenään ja astuessasi kylpyhuoneeseen voit tuntea olosi rauhalliseksi. Esimerkiksi, jos olet valinnut tumman allaskaapin mustilla yksityiskohdilla kuten vetimet, hanan ja pohjaventtiilin, niin miksi et valitsisi suihkua mustilla profiileilla? Viimeistele pesuallashanan tyyliin sopivalla mustalla kattosuihkulla ja sinulla on kylpyhuone jonka sisustus aistii rustiikkia, modernia ja loppuun asti ajateltua designia. Meiltä löytyy uutuuksistamme suihkunurkka Frost Concept ja suihkuseinä Frost DV mustilla profiileilla sekä kattosuihkut Studio ja City mustina. Lisäämällä vihreää, keltaista ja beigeä, saat kylpyhuoneesi tunnelmaan lämpöä ja viihtyvyyttä. Sisusta kasveilla, tekstiileillä, saippuoilla ja muilla kylpyhuonetuotteilla.

Suihkut Frost dv ja SUIHKUSETTI CITY MUSTA
KYLPYHUONE UUTUUDET

NORO Kattosuihkut

Kattosuihku on käytännöllinen mutta myös sisustuksellinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. Suihkupää, jossa jopa 156 vesisädettä, rentouttaa ja antaa hyvän olon. 

Noro Kylpyhuonekalusteet ja Studio ja Frost Dv8 Suihkut