Kysymyksiä & vastauksia

Miten puhdistan posliinisen altaan?

Käytä puhdistukseen kostutettua liinaa sekä puhdistusainetta jonka PH arvo on alle 8. Mahdollisiin värjäytymiin käytetään sitruunahappoa. Kalkkitahroihin voidaan käyttää 45-55 % etikkaa- hiero etikka altaaseen kostutetulla liinalla, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele. Vältä puhdistamisessa happoja, hankausaineita sekä puhdistusaineita joilla on hiova vaikutus. 


Miten puhdistan valumarmorisen altaan /ammeen?

Valumarmorissa on Gel-Coat suojapinta. Vahingoittumaton geelipinta pitää tuotteen puhtaana ja helppohoitoisena. Puhdistukseen käytetään ainoastaan kostutettua liinaa ja tarvittaessa erittäin mietoja puhdistusaineita. Kiillon parantamiseksi voidaan käyttää kiillotusaineita tai autovahaa jotka eivät kuitenkaan kuluta pintaa. Näitä säännöllisesti käytettynä pysyy pinta hienona. Älä koskaan käytä happoja, ammoniakkia, vahvoja puhdistusaineita, lipeää tai puhdistusaineita joilla on hiova vaikutus. Ota myös huomioon että terävät esineet saattavat vahingoittaa altaan / ammeen pintaa.


Millä jälleenmyyjillä on tuotenäyttelyitä?

Kotisivuillamme näkyvillä Noro jälleenmyyjillä on tuotenäyttelyitä. Sekä tuote valikoimissa että näyttelyiden koossa voi olla eroja jälleenmyyjästä riippuen.


Toimitatteko kaikkialle?

Periaatteessa toimitamme kaikkialle. Joitakin käytännön rajoituksia voi tulla koskien eristyksissä olevia paikkoja sekä pienempiä saaria missä vaihtoehtoiskuljetuksia on käytettävä.


Miten tuotteet ovat paketoitu?

Jokainen tuote on pakattu tuotteen tarpeiden mukaisesti. Useimmat tuotteet ovat ensiksi pakattu pölyltä suojaavaan muoviin ja pakettien sisällä on tarvittaessa suojapakkaus (mm.styroksia). Joissakin tapauksissa rakennetaan ylimääräinen suojapakkaus lavalle.