Sitruuna desinfioi

Ympäristöystävällinen tapa puhdistaa kylpyhuone. Nature-vinkkejä

Puhdistusaine on todellinen ympäristökonna ja pääsee helposti pohjavesiimme viemäriemme kautta. Puhdistusaineet sisältävät usein voimakkaita kemikaaleja, joten jos haluat ajatella kestävämmin ja suojella ympäristöä, puhdistusaineet on helppo korvata huomattavasti miedommilla mutta yhtä tehokkailla tuotteilla.

Luonnonmukainen puhdistusaine kylpyhuoneisiin

Ruokasoodaa voidaan käyttää luonnonmukaisena puhdistusaineena. Toinen on bikarbonaatti, emäksinen mieto happo, joka nostaa pinnalla olevat bakteerit helposti pois pyyhittäviksi. Sitruunamehu on antibakteerinen ja sillä on antiseptisiä ominaisuuksia. Yhdistä nämä luonnontuotteet ja saat helpon keinon poistaa lika ja kalkkitahrat suihkusta ja pesualtaasta.

Noro ammeet

Sitruuna desinfioi

Sitruuna on loistava puhdistusaine. Sitruunan korkeat happopitoisuudet tekevät siitä täydellisen antibakteerisen puhdistusaineen. Sitruunaa voidaan käyttää myös luonnonmukaisena pahanhajuisten viemäriputkien ja lattiakaivojen hajunpoistajana. Luonnollisempaa, ympäristöystävällisempää ja myrkyttömämpää tuotetta on vaikea löytää. 

Saat myös tummat kupariputket ja kromatut pinnat kiiltämään hankaamalla ne suolaan ja ruokasoodan kostutetulla sitruunaviipaleella.

Laatat ja lattiat

Laattojen saumoihin muodostunut lika, ja pahimmassa tapauksessa home, on helppo poistaa sekoittamalla 1 osa bikarbonaattia ja 1 osa valkoviinietikkaa ja lisäämällä tilkka vettä. Sekoita erittäin likaisia pintoja varten myös 1 osa leivinjauhetta ja tee paksumpi tahna. Levitä ja anna vaikuttaa 15 minuuttia ja hankaa sen jälkeen kevyesti.

WC:n puhdistaminen

Sekoita 2 ½ dl leivinjauhetta WC-kulhoon ja anna vaikuttaa tunnin ajan. Lisää sitten 2 dl viinietikkaa ja anna niiden vaikuttaa yhdessä noin 10 minuuttia. Huuhtele ja nauti puhtaasta tuloksesta.

Kalkkikertymät suihkussa

Suihkuseinien, joissa on vaikeita kalkkitahroja, puhdistaminen voi tuntua toivottomalta. Tässä annamme reseptin hyvistä ainesosista, jotka ovat hyviä terveydelle, helliä ympäristölle eivätkä kuluta lasia.

Sekoita tyhjään suihkepulloon 1 dl viinietikkaa ja 6 dl vettä. Voit lisätä myös muutaman tipan sitruunamehutiivistettä, joka poistaa öljyn, rasvan ja hometahrat. Suihkuta ja pyyhi puhtaalla kangasliinalla ja huuhtele sitten kiiltävän puhtaaksi lasipinnaksi. Yksinkertaista ja tehokasta.

Nauti kiiltävän puhtaasta Noro Prisma -suihkusta.

Nauti kiiltävän puhtaasta Noro Prisma -suihkusta.

Noro arc black Pyyhekuivaimet
Pyyhekuivaimet

NORO Arc Black

Arc-pyyhekuivaimemme, jonka muotokieli on hieno ja käytännöllisen epäsymmetrinen. Saatavana nyt myös mustana.

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme myös useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen.