Relounge kylpyhuonekalusteilla sisustat tyylikkäästi.

Noro Relounge kylpyhuonekaapeilla luot persoonallisen kylpyhuoneen. Modernisti suunniteltu kylpyhuonekaluste tuo ylellistä tunnetta.

Kaunis puukuvioitu tai matta valkoinen

Relounge allaskaapit saatavana leveyksinä 600:sta aina 1200 asti. Väreinä musta puukuvioitu ja lakattu matta valkoinen. Mustan puukuvioidun kaapin malamiinipinta luo tunnetta luonnollisen puun kuvioinnista. Valkoisen kaapin sileä matta pinta on kestävä useamman lakkakerroksen ansiosta. Integroidut vetimet ja design posliiniallas luovat kylpyhuoneeseesi trendikkyyttä. Inspiroidu mieleisestäsi Relounge kalusteesta.

Relounge integroidut vetimet

Integroidut vetimet

Integroidut vetimet ovat käytännölliset ja tuovat samalla trendikästä ilmettä kylpyhuoneeseesi.

Laatikoissa reilusti säilytystilaa

Laatikoissa reilusti säilytystilaa

Laatikot aukenevat kokonaan ja ovat pehmeästi sulkeutuvia. Tilavien laatikoiden sisäpuoli on valkoinen.

Design pesuallas

Design pesuallas

Noro Reloungen kauniisti muotoillussa posliinialtaassa on ylivuotosuoja.

Malja-allas pöytätasolla tai upotettu posliiniallas

Valitse allaskaappiisi joko upotettu posliiniallas tai malja-allas MDF- pöytätasolle asennettavaksi. Upotettavan posliinialtaan kauniit linjat tarjoavat tilavan kaukalon ylivuotosuojalla. Mikäli tyyliäsi lähempänä on allaskaappi pöytätasolla, niin olemme valinneet yhdistää mustaan kaappiin sementtikuvioisen pöytälevyn, näiden tumma kokonaisuus sopii useimpiin väreihin kylpyhuoneessasi. Vaaleampaa kokonaisuutta saadaan valitsemalla valkoinen kaluste, johon olemme yhdistäneet tyylikkään vaalean marmorikuvioisen pöytälevyn. Täydennä mieleisesi kokonaisuus kauniilla malja-altaalla. Ruostumaton teräsallas Noro Icon, aitoa marmoria oleva Marple, betoniallas Cement ja posliiniallas Coast tarjoavat kauniita kokonaisuuksia muiden malja-altaimme lisäksi. Osta lisäksi vesilukko, hana ja pohjaventtiili täydentääksesi kokonaisuuden.

Valitse mieleisesi

  • Relounge upotettava posliiniallas
  • Relounge musta puukuvioitu kaluste sementtikuvioidulla pöytätasolla
  • Relounge matta valkoinen kaluste vaalealla marmorikuvioidulla pöytätasolla
Malja-allas pöytätasolla tai upotettu posliiniallas
Yksinkertainen asennus ja useita eri leveyksiä

Yksinkertainen asennus ja useita eri leveyksiä

Noro Relounge allaskaapit tulevat koottuina ja valmiina. Niiden asentaminen käy helposti säädettävällä asennuskiskolla. Kaluste on valmisteltu sekä viemäröinnille. Aina 600:sta 1200 tupla-altaalliselle asti.

Sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin

Sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin

Tavallisesta poikkeava kalusteen syvyysmitta tekee kalusteen sopivaksi kapeampiinkin kylpyhuoneisiin.

Noro Flex peilit

Peilit ja peilikaapit

Täydennä kokonaisuus peilillä, Noro Deco LED-valolla, Flex sarjan peilillä tai peilikaapilla, joka tarjoaa lisä säilytystilaa pikkutavaroille.

Tilava korkeakaappi

Tilava korkeakaappi

Reloung korkeakaappi on tilava ja sen neljä siirrettävää lasihyllyä ja keskellä oleva kiinteä hylly tarjoavat reilusti säilytystilaa.  

Noro Relounge-sarjamme avulla suunnittelet toimivan kylpyhuoneen

Säilytystilaa - Relounge korkeakaapi

Sisustaessasi katso kylpyhuonetta kokonaisuutena ja ota huomioon päivittäiset tarpeesi. Isomman perheen tarpeet vaativat enemmän säilytystilaa, niin pyyhkeille kun muillekkin tavaroille. Relounge korkeakaappi on tilava ja tarjoaa reilusti säilytystilaa, ja mikä parasta, kätkee ne pois näkyviltä. Valkoiselle kalusteelle voit valita vielä extra säilytystilaa valitsemalla peilikaapin. 

Peilit, peilit

Valitse Relounge kalusteille mieleisesi peili valikoimastamme. Valitsemalla Noro Deco peilin saat sekä peilin että miellyttävän ja käytännöllisen LED-valaistuksen ”yhdessä paketissa”. Valitsemalla peilin tai peilikaapin Flex-sarjastamme, voit valita siihen joko LED-lampun tai LED-profiilin tyylisi mukaan tuomaan optimaalisinta valoa kylpyhuoneeseesi..