Frost Concept
Suihku tyylillä

Noro Frost -suihkuseinien ja Frost Concept -suihkunurkkien avulla piristät kylpyhuonettasi henkilökohtaisella tyylillä ja tunnelmalla.

Suihkut maksimoidulla tyylillä

Nyt puhutaan suihkuista, jotka erottuvat edukseen ihanan leikkisällä muotoilullaan! NORO Frost -suihkuseiniä ja Frost Concept suihkunurkkauksia löytyy sekä mustilla että hopean värisillä matta profiileilla ja paljon erilaisia laseja, joista voit valita. Kirkas lasi, huurre, taiteilija Ulrica Hydman-Vallien ihastuttava kuviolasi Happy Going tai miksei vaikka jompikumpi uutuus laseistamme, joko tyylikäs liukuvärjätty tai uurrettu aalto-lasi. Let your vibes shine!

Suihkunurkka Frost Concept

Suihkunurkka Frost Concept

Frost Concept koostuu kiinteästä seinästä ja saranaovesta. Käytännöllinen pieniin tiloihin ja kalusteiden läheisyyteen.

Frost suihkuseinä nupeilla

Frost suihkuseinä nupeilla

Frost suihkuseinän ulkopuolella on kaksi nuppia, joihin voit kätevästi ripustaa pyyhkeen tai kylpytakin.   Asennustanko voidaan kiinnittää kattoon tai suoraan seinään.

Erittäin leveät suihkukaapit

Erittäin leveät suihkukaapit

Frost 1150 suihkuseinän saa asennettua vapaasti kahden asennustangon avulla. Voit halutessasi myös ostaa seinäprofiilin seinää vasten asennukseen.

NORO Frost lasi

Frost Concept -suihkunurkista löytyy malleja, joilla saat todellista asennetta kylpyhuoneeseesi! Valitse tyylisi mukaan joko musta liukuvärjätty lasi tai hillitympi aalto-lasi. Suunnittelijamme ovat luoneet laadukkaat ja intohimoa räiskyvät suihkut, jotta sinä saat asenteen kuntoon kylpyhuoneeseesi! Kaikki lasit tietenkin karkaistua turvalasia.

Nyt puhutaan suihkuista, jotka erottuvat edukseen ihanan leikkisällä muotoilullaan. Frost Concept mustalla liukuvärjätyllä lasilla kylpyhuoneisiin, josta löytyy särmää, tai hillitympää tyyliä kauniilla aalto-lasilla. Noro-suihkuilla piristät persoonallisella tyylillä ja tunnelmalla kylpyhuonettasi. Tutustu erillaisiin vaihtoehtoihin & let your vibes shine!

Lasivaihtoehdot

  1. Kirkas lasi
  2. Huurre lasi
  3. Happy Going
  4. Musta liukuvärjätty
  5. Aalto lasi
NORO Frost lasi
NORO Frost &<br>Ulrica Hydman-Vallien

NORO Frost &
Ulrica Hydman-Vallien

NORO Frost Happy Going syntyi yhdessä tunnetun ruotsalaisen lasitaiteilijan Ulrica Hydman-Vallienin kanssa. Eläinten ja ihmisten elementtejä sisältävä ainutlaatuinen kuvio on sekä ihastuttavan villi että kaunis.

Ulrica Hydman-Vallien 1938-2018