Air kylpyhuonekalusteet. Pienet kalusteet tyylillä ja asenteella.

Noro Air -kylpyhuonekalusteet huokuvat sekä tyyliä että asennetta pienestä koostaan huolimatta. Älä anna tilan rajoittaa henkilökohtaista tyyliäsi.

Upea musta puukuvio tai kaunis valkoinen mattapintainen pinta

Noro Air on tyylikäs allaskaappi kapeammalla syvyydellä ja leveytenä 600. Se aistii tyyliä ja asennetta pienestä koostaan huolimatta. Mustassa puukuvioisessa allaskaapissa on melamiinipinta, joka luo tuntumaa luonnollisen puun kuviosta.  Tai valitse sen sijaan valkoinen kaappi, jonka sileä pinta on lakattu mattapintaisiksi useampana kerroksena, mikä lisää kestävyyttä. Air-mallin tyylikkäät vetimet sisältyvät hintaan. Mustat vetimet mustiin puukuvioisiin kalusteisiin ja harjattuja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vetimiä mattavalkoisiin kalusteisiin. Toimitetaan täysin koottuna ja kalusteella on kaksi pehmeästi sulkeutuvaa laatikkoa.

Air vetimet

Tyylikkäät Air vetimet

Noro Air vetimet sisältyvät toimitukseen. Mustat mattapintaiset mustille kalusteille ja harjatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet valkoisille kalusteille. Fancy 💖

Säilytystila

Säilytystila check

Laatikot ovat pehmeästi sulkeutuvia ja täysin ulosvedettäviä, joten laatikoiden sisälmykseen on helppo pääsy. Sisustus on valkoinen ja laatikot ovat tilavia.

Reilu pesuallas

Reilu pesuallas

Mukana tulevalla Living-pesualtaalla on tilava kaukalo ja altaan pehmeät muodot ulottuvat kalusteen etuosan ulkopuolelle.

Glow Pebble peili

Aivan upeat peilit

Glow Pebble -peilissä on liiketunnistin, joka estää sormenjälkien syntymisen kirkkautta säädettäessä ja päälle/pois kytkettäessä.

noro air musta

Jotain uutta ja jotain vanhaa

Tuo persoonallisuutesi esille sisustamalla sinulle rakkailla esineillä, vintagea tai uutta, jotka kuvastavat kiinnostuksiasi ja näyttävät juuri sinulta.

Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

Lämpimät kuparin sävyt hanassa, pohjaventtiilissä ja pesualtaan koristerenkaassa luovat ylellistä kodikkuutta ⭐