Kylpyhuonekaluste NORO Neo 800

Neo, kylpyhuonekalusteet vaaleaan kylpyhuoneeseen

Olemme menossa kohti valoisampia aikoja ja jätämme kovan ja pimeän talven taaksemme. Nyt on aika päästää aurinko ja lämpö sisään ja antaa niiden inspiroida sisustuksen ja yksityiskohtien valinnoissa. Kylpyhuonekalusteemme Noro Neo tekee pienemmän kylpyhuoneen uudistamisesta mahdollisimman yksinkertaista.

Täydellinen kylpyhuone valkoisena

Hintaystävällinen Neo on tyylipuhdas ja kaunis kylpyhuonekaluste. Se on varusteltu kaikilla niillä toiminnoilla mitä pienemmän, ja miksei suuremmankin, kylpyhuoneen modernilta kalusteelta vaaditaan. Kahdella kokonaan aukeavalla laatikolla on tyylikkäät ohuet tummanharmaat ohuet sivut. Kaksi pikkutavaroiden järjestystä ylläpitävää laatikonsisustaa kuuluu mukaan. Matta valkoinen Neo on saatavana 600 ja 800mm leveytenä. Löydät Neo kylpyhuonesarjan täältä.

Täydellinen kylpyhuone valkoisena
Neo 600mm
Kylpyhuonekalusteet vaaleaan kylpyhuoneeseen  800mm
KYLPYHUONE UUTUUDET

Valkoinen kylpyhuone kromisilla tai mustilla yksityiskohdilla

Noro Neo löytyy leveyksinä 600 ja 800mm ja värinä moderni matta valkoinen. Mukaan tulee kaksi laatikonsisustaa pikkutavaroille ja kalusteen säädettävä ripustustuki tekee asentamiseta helppoa. Yhdistelemällä kromisen tai mustan hanan sekä vetimet saat kaunista kontrastia kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuonekaluste NORO Neo
Kylpyhuonekalusteet Neo 600mm
Kylpyhuonekalusteet Neo 600mm

Helppo ja nopea asennus

Valitessasi Neo kylpyhuonekalusteen on lisävalinnat yksinkertaisia ja asentaminen helppoa. Valitse samankokoinen posliiniallas. Luo kalusteelle omaa ilmettä mieleiselläsi hanalla sekä vetimillä. Laatikoiden etulevyjen sisäpuolella on valmiit poramerkinnät vetimille CC128mm sekä keskelle asennettavalle nupille, jotka helpottavat poraamista. Kaluste toimitetaan koottuna säädettävällä ripustustuella. Neo on valmisteltu sekä lattia- että seinäviemäröintiin. Suosittelemme Noro vesilukkoa joka on suunniteltu kalusteille laatikoilla. Noro kalusteiden asentaminen tulee olla helppoa ja vaivatonta, ja tämän helpompaa asentaminen voi tuskin olla – Yksinkertaisempi tie ylelliseen kylpyhuoneeseen.

Noro Neo Kylpyhuone 2021

Yhdistele ja valitse kylpyhuone tyyliisi sopivat

Sisustaessasi on hyvä ottaa huomioon tarpeet kokonaisuutta unohtamatta. Ison perheen lukuisille pyyhkeille ja pikkutavaroille voi olla hyvä hankkia lisäsäilytystilaa. Flex City korkea- ja seinäkaapit sekä Flex peilikaappi ja Alva sopivat mainiosti värisävyltään Neon kanssa. Peilikaappi Flex löytyy leveytenä 600 sekä 800 ja mikäli toiveissa on hieman pienemmällä syvyydellä oleva korkeakaappi niin Flex City korkeakaappi compact on siihen oiva ratkaisu. Peilikaapin tilalle voi myös valita pelkän peilin, valolla tai ilman, Flex peili, Flex pyöreä peili tai Deco peili ovat toimivia ratkaisuja.

Noro Neo 60