Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseesi - Noro Kylpyhuone

Kylpyhuoneinspiraatiota

Oletko suunnitellut kylpyhuoneremonttia, tai vaikkapa vaan uutta ilmettä kylpyhuoneellesi nopeasti ja helposti toteutettavilla pienemmillä muutoksilla? Olemme keränneet tänne inspiraatioita, vinkkejä sekä uusimpia trendejä, joita voit hyödyntää löytääksesi mieleisesi tyylin kylpyhuoneellesi. Täältä löydät myös ehdotuksemme näihin tyyleihin sopivista kalusteista, suihkusta ja ammeista, sekä vinkkejä yksityiskohtien, värien ja materiaalien valintaan.

Kylpyhuonetrendit

Olemme valinneet neljä erillaista Noro-tyyliä ja vinkkejä niihin sopivista kalusteista, värisävyistä ja materiaalista. Mukauttamalla tyylejä ja valitsemalla makuusi sopia yksityiskohtia saat toteutettua toimivan kylpyhuoneen, joka täyttää odotuksesi. Olemme nimenneet tyylit Green, Street, Natural ja Sienna.

Kylpyhuonetrendit

NORO goes GREEN

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Green. SINULLE, joka olet ympäristötietoinen ja valitset yksityiskohdat huolellisesti ja rakkaudesta luontoon. Vaaleilla väreillä ja lämpimällä valolla, jossa kasvit viihtyvät parhaiten. Sisusta luonnonmateriaaleilla kuten puulla, tekstiileillä ja riisipaperilla.

NORO goes GREEN kylpyhuonetrendi
Noro goes Green kylpyhuonetrendit
Noro kylpyhuonetrendit ammeet
Noro goes Street kylpyhuonetrendit Noro Relounge
Kylpyhuonetrendit

NORO goes STREET

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street. SINULLE, joka olet urbaani, ympäristötietoinen ja tiedät mitä haluat. Street sisältää yhdistelmiä harmaissa sävyissä luonnollisissa ja rustiikeissa materiaaleissa. Yksityiskohtia: ehkä jotakin vanhalta suljetulta tehtaalta tai jotakin Brooklynista ostettua.

NORO goes STREET kylpyhuonetrendi
Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street
NORO goes NATURAL -kylpyhuonetrendi 2020
Natural kylpyhuonetrendi 2020
Kylpyhuonetrendit

NORO goes NATURAL

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Natural. SINULLE, joka tykkäät sekoittaa luonnonvärejä ja modernia eleganssia. Luonnonmateriaalit antavat maanläheisen tunteen sinne, missä luonto voi ottaa paikkansa. Värikontrastit, joissa dramaattinen musta kohtaa luonnollisen rauhan, on trendi, josta me Norolla pidämme.

NORO goes NATURAL kylpyhuonetrendi
Noro Sienna

NORO goes Sienna

Meitä Norolla kiehtoo kaikenlaiset uudet kohtaamiset, niin ihmisten, tyylien kuin materiaalienkin ja näiden sulautuminen arkipäivään. Inspiraationa on onnistua tuomaan esille tunne juuri näistä kohtaamisista. Kupari, nahka, terrakotta ja betoni yhdistettynä valkoiseen saa kylpyhuoneesi tuntumaan lämpimältä ja kodikkaalta. Lisää sisustukseen lomalta tuotuja esineitä ja valokuvia jotka tuovat loman hehkun arkipäivääsi.

NORO goes SIENNA

Kylpyhuonekalusteet vaaleaan kylpyhuoneeseen

Nyt on aika päästää aurinko ja lämpö sisään ja antaa niiden inspiroida sisustuksen ja yksityiskohtien valinnoissa. Kylpyhuonekalusteemme Noro Neo tekee pienemmän kylpyhuoneen uudistamisesta mahdollisimman yksinkertaista.

Pyyhekuivain tarjoaa ylellisen lämpimät pyyhkee

Kun kehitämme uuden tuotteen, ajattelemme kylpyhuonetta aina kokonaisuutena. Pyyhekuivaimen muotokielen on tunnuttava modernilta ja sen on sulauduttava kylpyhuonekalusteisiimme, suihkuihimme ja kylpyammeisiimme ja myös muihin yksityiskohtiin.

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Annamme esimerkiksi vinkkejä siitä, miten voit pestä vettä säästävästi ja vähentää vaatehävikkiä ja tarjoamme parhaan reseptin ekologisen avokadokasvonaamion tekemiseen.