Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseesi - Noro Kylpyhuone

Kylpyhuoneinspiraatiota

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia tai haluatko antaa kylpyhuoneellesi nopean ja helpon kasvojenkohotuksen? Jaamme mielellämme vinkkejä ja inspiraatiota sisustamisesta, tuotteista, väriyhdistelmistä ja paljon muusta.

Kylpyhuonetrendejä, inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseesi

Olemme keränneet tähän inspiraatiota, vinkkejä ja trendejä, joita voit käyttää luodessasi oman tyylisi ja tehdessäsi kylpyhuoneestasi viihtyisän. Annamme myös ehdotuksia siitä, mitkä kylpyhuonekalusteet, suihkut tai kylpyammeet sopivat omaan tyyliisi tekemällä ehdotuksia oikeista yksityiskohdista, väreistä ja materiaalivalinnoista.

Kylpyhuonetrendit 2020

Me Norolla olemme valinneet kaksi sisustustyyliä ja annamme vinkkejä kalusteista, väreistä ja materiaaleista, joilla voit vangita juuri oikean tunteen huoneeseen. Voit tietenkin mukauttaa tyyliä ja muokata yksityiskohtia kylpyhuoneessasi luodaksesi omien odotustesi mukaisen ilmeen. Kylpyhuonetrendit ovat nimeltään Green ja Street.

Kylpyhuonetrendit 2020

NORO goes GREEN

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Green. SINULLE, joka olet ympäristötietoinen ja valitset yksityiskohdat huolellisesti ja rakkaudesta luontoon. Vaaleilla väreillä ja lämpimällä valolla, jossa kasvit viihtyvät parhaiten. Sisusta luonnonmateriaaleilla kuten puulla, tekstiileillä ja riisipaperilla.

NORO goes GREEN kylpyhuonetrendit
Kylpyhuonetrendit 2020

NORO goes STREET

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street. SINULLE, joka olet urbaani, ympäristötietoinen ja tiedät mitä haluat. Street sisältää yhdistelmiä harmaissa sävyissä luonnollisissa ja rustiikeissa materiaaleissa. Yksityiskohtia: ehkä jotakin vanhalta suljetulta tehtaalta tai jotakin Brooklynista ostettua.

NORO goes STREET kylpyhuonetrendit

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Annamme esimerkiksi vinkkejä siitä, miten voit pestä vettä säästävästi ja vähentää vaatehävikkiä ja tarjoamme parhaan reseptin ekologisen avokadokasvonaamion tekemiseen.

Parranajokoulu

Aja parta aina suihkun jälkeen, äläkä koskaan aja partaa ihoa kostuttamatta! Tällöin iho on lämmin ja ihokarvat pehmeät, mikä helpottaa parranajoa ja vähentää viiltojen mahdollisuutta. Suuri peili ja hyvä peilivalaistus ovat tärkeitä. Käytä mieluusti Noro Deco -peiliä, jossa on integroitu LED-valaistus.

Näin saat siistit parran