Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseesi - Noro Kylpyhuone

Kylpyhuoneinspiraatiota

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia tai haluatko antaa kylpyhuoneellesi nopean ja helpon kasvojenkohotuksen? Jaamme mielellämme vinkkejä ja inspiraatiota sisustamisesta, tuotteista, väriyhdistelmistä ja paljon muusta.

Kylpyhuonetrendejä, inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseesi

Olemme keränneet tähän inspiraatiota, vinkkejä ja trendejä, joita voit käyttää luodessasi oman tyylisi ja tehdessäsi kylpyhuoneestasi viihtyisän. Annamme myös ehdotuksia siitä, mitkä kylpyhuonekalusteet, suihkut tai kylpyammeet sopivat omaan tyyliisi tekemällä ehdotuksia oikeista yksityiskohdista, väreistä ja materiaalivalinnoista.

Kylpyhuoneuutuudet

Esittelemme uusia tuotteita noin kaksi kertaa vuodessa tarjotaksemme sinulle mahdollisimman moderneja ja laadukkaita kylpyhuonekalusteita. Haluamme sinun tuntevan, että olet löytänyt ratkaisun ja oikotien hyvään ja ylelliseen kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneeseen, joka tarjoaa nopeasti ja helposti laatua ja toiminnallisuutta ja että sinä asiakkaana tunnet tehneesi oikean valinnan. Tutustu viimeisimpiin kylpyhuoneuutuuksiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

inspiration vit möbel 600 Noro Neo

Kylpyhuonekalusteet vaaleaan kylpyhuoneeseen – uutuudet 2021

Nyt on aika päästää aurinko ja lämpö sisään ja antaa niiden inspiroida sisustuksen ja yksityiskohtien valinnoissa. Kylpyhuonekalusteemme Noro Neo tekee pienemmän kylpyhuoneen uudistamisesta mahdollisimman yksinkertaista.

Kylpyhuonekaluste NORO Neo
BADRUMSNYHETER

Kylpyhuonekalusteet harmailla sävyillä & luonnollisilla materiaaleilla

Noro on valinnut keskittyä yksityiskohtiin, joissa terävät kontrastit ja luonnolliset kestävät materiaalit ovat mukautettuja kylpyhuoneisiin. Noro uutuuksista löydät kalusteet uuteen kylpyhuoneeseesi.

Kylpyhuone uutuudet
Kylpyhuonekalusteet Noro Studio 600 antrasiitinharmaa ja suihkut Frost DV
Pesuallas Noro Betonia valettua betonia
Noro Neo pyyhekuivaimet

Pyyhekuivain tarjoaa ylellisen lämpimät pyyhkee

Kun kehitämme uuden tuotteen, ajattelemme kylpyhuonetta aina kokonaisuutena. Pyyhekuivaimen muotokielen on tunnuttava modernilta ja sen on sulauduttava kylpyhuonekalusteisiimme, suihkuihimme ja kylpyammeisiimme ja myös muihin yksityiskohtiin.

Kylpyhuoneuutuutemme Pyyhekuivaimet

Kylpyhuonetrendit 2021

Me Norolla olemme valinneet kolme sisustustyyliä ja annamme vinkkejä kalusteista, väreistä ja materiaaleista, joilla voit vangita juuri oikean tunteen huoneeseen. Voit tietenkin mukauttaa tyyliä ja muokata yksityiskohtia kylpyhuoneessasi luodaksesi omien odotustesi mukaisen ilmeen. Kylpyhuonetrendit ovat nimeltään Green, Street ja Natural.

Kylpyhuonetrendit

NORO goes GREEN

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Green. SINULLE, joka olet ympäristötietoinen ja valitset yksityiskohdat huolellisesti ja rakkaudesta luontoon. Vaaleilla väreillä ja lämpimällä valolla, jossa kasvit viihtyvät parhaiten. Sisusta luonnonmateriaaleilla kuten puulla, tekstiileillä ja riisipaperilla.

NORO goes GREEN kylpyhuonetrendi
Noro goes Green kylpyhuonetrendit
Noro kylpyhuonetrendit ammeet
Noro goes Street kylpyhuonetrendit Noro Relounge
Kylpyhuonetrendit

NORO goes STREET

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street. SINULLE, joka olet urbaani, ympäristötietoinen ja tiedät mitä haluat. Street sisältää yhdistelmiä harmaissa sävyissä luonnollisissa ja rustiikeissa materiaaleissa. Yksityiskohtia: ehkä jotakin vanhalta suljetulta tehtaalta tai jotakin Brooklynista ostettua.

NORO goes STREET kylpyhuonetrendi
Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street
NORO goes NATURAL -kylpyhuonetrendi 2020
Natural kylpyhuonetrendi 2020
Kylpyhuonetrendit

NORO goes NATURAL

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Natural. SINULLE, joka tykkäät sekoittaa luonnonvärejä ja modernia eleganssia. Luonnonmateriaalit antavat maanläheisen tunteen sinne, missä luonto voi ottaa paikkansa. Värikontrastit, joissa dramaattinen musta kohtaa luonnollisen rauhan, on trendi, josta me Norolla pidämme.

NORO goes NATURAL kylpyhuonetrendi

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Annamme esimerkiksi vinkkejä siitä, miten voit pestä vettä säästävästi ja vähentää vaatehävikkiä ja tarjoamme parhaan reseptin ekologisen avokadokasvonaamion tekemiseen.