Parranajokoulu – näin saat siistit parran

Parranajokoulu - Street-vinkkejä

Tarjoamme useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Annamme esimerkiksi vinkkejä siitä, miten voit pestä vettä säästävästi ja vähentää vaatehävikkiä ja tarjoamme parhaan reseptin ekologisen avokadokasvonaamion tekemiseen.

Näin saat siistit parran

Jos käytät partaveistä ensimmäistä kertaa, pyydä parturia opettamaan sinulle oikeat otteet ja harjoittele mieluusti appelsiinin kanssa. Suosittelemme, että aloitat parranajokoneella saadaksesi karkeimmat karvat pois ja käytät sitten partaveistä viimeistelyyn. Jos haluat säilyttää Hipster-parran, saat sen leikkaamalla muotoon partasaksilla. Muista aina käyttää puhtaita ja teräviä parranajovälineitä!

1. vaihe
Ihoon voidaan hieroa parranajoöljyä, joka tekee parranajosta sulavampaa. Jos ihosi on herkkä, käytä partavaahtoa. Jos partakarvasi ovat vahvempia, käytä parranajogeeliä. Aja parta aina suihkun jälkeen, äläkä koskaan aja partaa ihoa kostuttamatta! Tällöin iho on lämmin ja ihokarvat pehmeät, mikä helpottaa parranajoa ja vähentää viiltojen mahdollisuutta. Aja ensin karvojen suuntaan välttääksesi ihoärsytyksen ja karvojen kasvamisen sisäänpäin!

2. vaihe
Hiero ensimmäisen ajon jälkeen vielä kerran partaöljyä, parranajovaahtoa tai parranajogeeliä. Aja sen jälkeen vastakarvaan, jos iho sallii sen. Muista ajaa hellävaraisesti: on parempi, että se näyttää vasta-ajetulta kuin että se tuntuu pehmeältä. Pese kasvosi haalealla vedellä ja lopuksi jääkylmällä vedellä, jotta ihohuokoset sulkeutuvat. Näin suljet karvatupet, mikä minimoi karvatuppitulehduksen riskiä.

3. vaihe
Pyyhi kevyesti puhtaalla käsipyyhkeellä. Käytä sitten niin sanottua After Shave Balm -tuotetta, joka ei sisällä alkoholia. Jos haluat tuoksua hyvältä, levitä parfyymiä kaulalle tai rintaan. Ei kasvoihin, koska se saattaa kirvellä ja alkoholi kuivattaa ihoa.

Noro toivottaa sinulle onnea matkaan!

Hiero ensimmäisen ajon jälkeen vielä kerran partaöljyä, parranajovaahtoa tai parranajogeeliä

Aja parta aina suihkun jälkeen, äläkä koskaan aja partaa ihoa kostuttamatta! Tällöin iho on lämmin ja ihokarvat pehmeät, mikä helpottaa parranajoa ja vähentää viiltojen mahdollisuutta.

NORO kylpyhuonekalusteet. Ideoita kylpyhuoneeseesi

Suuri peili ja hyvä peilivalaistus ovat tärkeitä. Käytä mieluusti Noro Deco -peiliä, jossa on integroitu LED-valaistus. Peilissä on erinomainen valonlähde, jossa valo leviää useaan suuntaan. Se on kehitetty erityisesti valaisemaan kasvot.

NORO-säilytysastiatarvikkeille posliinia

NORO-säilytysastiatarvikkeille posliinia

Laske partaveitsi helposti käsistäsi siksi aikaa, kun peset kasvosi – koko kylpyhuonetta tahrimatta. Noro-posliiniallas mahdollistaa järjestyksen pitämisen parranajon aikana ja antaa parranajotarvikkeillesi taatun paikan kylpyhuoneessa.

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme myös useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen.