Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tee oma ekologinen avokadokasvonaamio - Green-vinkkejä

Tarjoamme useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Annamme esimerkiksi vinkkejä siitä, miten voit pestä vettä säästävästi ja vähentää vaatehävikkiä ja tarjoamme parhaan reseptin ekologisen avokadokasvonaamion tekemiseen.

Tee oma ekologinen avokadokasvonaamio

Haluamme jakaa arkivinkkejämme ja -ideoitamme. Kerromme, miten arkesi ja aikasi kylpyhuoneessa voi olla parempi ja etenkin hieman hauskempi. Tässä on resepti:

Ainesosat

1 kypsä vihreä ekologinen avokado
1 rkl luonnonmukaista hunajaa

1. vaihe.
Survo avokado tasaiseksi haarukalla tai sauvasekoittimella. Jos käytät kovaa hunajaa, sulata se juoksevaksi vesihauteessa.

2. vaihe.
Sekoita ainesosat tasaiseksi seokseksi ja levitä kasvonaamio kasvoille. Vältä silmiä ja silmien aluetta. Anna vaikuttaa viidestä kymmeneen minuuttia.

3. vaihe.
Poista naamio lämpimällä kostealla käsipyyhkeellä tai pesulapulla ja huuhtele kasvot viileällä vedellä. Roiski kasvoille lopuksi jääkylmää vettä.

Noro toivottaa onnea matkaan!

Survo avokado tasaiseksi haarukalla tai sauvasekoittimella.

Kun levität naamion, voit tehdä sen Flex-LED-lampulla varustetun Noro Flex -peilin edessä. Lamppu on erinomainen valonlähde ja se valaisee kasvot erittäin hyvin.

ekologinen avokado

Hyvä neuvo

Sekoita joukkoon kaurahiutaleita saadaksesi kiinteämmän koostumuksen ja jos koostumuksesta tulee liian kiinteä, sekoita joukkoon teelusikallinen oliiviöljyä. Jos sinulla ei ole avokadoa, voit tehdä naamion myös pelkällä hunajalla. Hunajalla on bakteereja tuhoava vaikutus ja haavan paranemista edistäviä ominaisuuksia.

NORO kylpyhuonekalusteet. Ideoita kylpyhuoneeseesi

Kun levität naamion, voit tehdä sen Flex-LED-lampulla varustetun Noro Flex -peilin edessä. Lamppu on erinomainen valonlähde ja se valaisee kasvot erittäin hyvin. Välttääksesi sotkemasta pesuallasta liiaksi käytä Noro-posliiniallasta, johon voit laskea siveltimesi, jonka voit puhdistaa jälkeenpäin astianpesukoneessa.

Noro Flex peili ja Noro Lifestyle Concept kylpyhuonekalusteet
Peili & peilikaappi

NORO Flex 1200

Tasopeili, piilotettu kiinnitys. 12mm koholla seinästä.

Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen

Tarjoamme myös useita arkivinkkejä – ideoita siitä, miten voit tehdä arjestasi kylpyhuoneessa hieman paremman ja etenkin hauskemman. Arkivinkkejä kylpyhuoneeseen.