Noro Neo pyyhekuivaimet

Pyyhekuivain tarjoaa ylellisen lämpimät pyyhkeet

Pyyhekuivain antaa useita lämpimiä ja mukavia pyyhkeitä, joihin voit kietoutua. Löydät valikoimastamme laadukkaita ja muotokieleltään moderneja pyyhekuivaimia useina malleina ja eri mitoissa. Sekä sähkölle että vedelle.

Pyyhekuivain - kylpyhuoneesi katseenvangitsija

Halusitpa sitten yksinkertaisen ja tyylikkään pyyhekuivaimen tai modernin pyyhekuivaimen rohkealla asenteella, löydät meiltä varmasti suosikkisi. Mieti, mihin sijoitat pyyhekuivaimen, kuinka suuri sen pitäisi olla ja haluatko ehkä lisäominaisuuksia, kuten sähkövastuksen.

Noro Arc pyyhekuivaimet ja Studio kylpyhuonekalusteet
noro nova kromi kylpyhuonekalusteet 450x1200

Valitse koko, väri ja malli itsellesi ja kylpyhuoneellesi

Meillä on laaja valikoima pyyhekuivaimia eri kokoina, väreinä ja malleina. Pienempi pieneen kylpyhuoneeseen, jossa WC-istuimen yläpuolella oleva tila voi olla juuri sopiva sijoituspaikka. Tai suurempi malli, jossa on tilaa useammalle pyyhkeelle, jos perheessä on useampia jäseniä. Voit käyttää pyyhekuivainta ja sen koukkuja myös pienten pyyhkeiden ripustamiseen tai aamutakin lämmittämiseen.

Pyyhekuivain Noro Uno, kiiltävä ruostumaton
Noro Home, mukana johto ja pistotulppa sekä tarvikkeet upotettuun sähköliitäntään
Pyyhekuivain Noro Deco 190 kromi
Pyyhekuivain Noro Neo 600x1380 antracit

Muotoilua viimeiseen yksityiskohtaan

Kun kehitämme uuden tuotteen, ajattelemme kylpyhuonetta aina kokonaisuutena. Pyyhekuivaimen muotokielen on tunnuttava modernilta ja sen on sulauduttava kylpyhuonekalusteisiimme, suihkuihimme ja kylpyammeisiimme ja myös muihin yksityiskohtiin, kuten mustiin hanoihin. Se, että pyyhekuivain on käytännöllinen ja tyylikäs, on ehdoton edellytys. Pyyhekuivaimemme ovat saatavana eri kokoina ja malleina niin, että kaikilla on mahdollisuus nauttia lämpimistä pyyhkeistä kylpyhuoneen koosta riippumatta. Luonnollisesti myös sähkövastukset ovat saatavana yhteensopivissa väreissä.

Neo kylpyhuoneisiin, joissa on asennetta

Neo on pyyhekuivan särmikkäällä designilla niille, jotka pitävät kylpyhuoneesta, jossa on asennetta. Se on maalattu antrasiitinharmaaksi ja siinä on pintarakennetta. Korkean designarvon lisäksi se on käytännöllinen pyyhekuivain, jossa on tilaa useille pyyhkeille, jotka kuivuvat ilmavasti ja jotka on kuivaimen muotoilun ansiosta helppo pujottaa tankoihin ja niistä pois.

NORO Neo -pyyhekuivain
Noro Neo -pyyhekuivain
Noro Neo -pyyhekuivain
Noro Neo -pyyhekuivain

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Home-uutuudessamme on sisäänrakennettu ajastin, joka vähentää turhaa energiankulutusta. Jos liität pyyhekuivaimen venttiilillä suljettuun vesijärjestelmään talon lämmitysjärjestelmästä, hyödynnät jo käytössäsi olevaa lämpöä.

Pyyhekuivain Noro Home 530x680 ruostumaton kiiltävä

Helppo asentaa kaapelilla

Sähkökäyttöinen pyyhekuivain on helppo kytkeä pistorasiaan. Se toimitetaan liitäntävalmiina johdolla ja pistotulpalla varustettuna. Jos haluat johdon piiloon, voit pyytää sähköasentajaa asentamaan sen mukana toimitettavien lisätarvikkeiden avulla upotetuksi sähköliitännäksi.

Sähkökäyttö vastuksella

SÄHKÖKÄYTTÖ VASTUKSELLA

Pyyhekuivain, joka kytketään sähköjärjestelmään sähkövastuksella. Antaa lämpöä ympäri vuoden.

Keskuslämmitys vedellä

KESKUSLÄMMITYS VEDELLÄ

Pyyhekuivain, joka kytketään suljettuun vesijärjestelmään ja lämmitetään rakennuksen lämmitysjärjestelmästä.

Yhdistelmäkäyttö vedellä ja sähköllä

YHDISTELMÄKÄYTTÖ VEDELLÄ JA SÄHKÖLLÄ

Pyyhekuivain, jossa mahdollisuus sekä vesi- että sähköliitäntään. Kytke pyyhekuivain yksitieventtiilillä ja sähkövastuksella samanaikaisesti.

Sähkökäyttö kaapelilla

SÄHKÖKÄYTTÖ KAAPELILLA

Tämä pyyhekuivain lämmitetään lämpökaapelilla, joka sijaitsee tankojen sisällä ja joka lämmittää nopeasti. Voidaan liittää sekä johdolla että pistotulpalla. Jos et halua johdon näkyvän, voit pyytää sähköasentajaa asentamaan sen mukana toimitettavan tarvikkeen avulla upotetuksi sähköliitännäksi.

Noro warm 300w musta, sähkövastus upotetulla sähköliitännällä