Kylpyhuonetrendit ja annamme vinkkejä kalusteista, väreistä ja materiaaleista

Kylpyhuonetrendit

Me Norolla olemme valinneet kolme sisustustyyliä ja annamme vinkkejä kalusteista, väreistä ja materiaaleista, joilla voit vangita juuri oikean tunteen huoneeseen. Voit tietenkin mukauttaa tyyliä ja muokata yksityiskohtia kylpyhuoneessasi luodaksesi omien odotustesi mukaisen ilmeen. Kylpyhuonetrendit ovat nimeltään Green, Street ja Natural

Kylpyhuonetrendit

NORO goes GREEN

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Green. SINULLE, joka olet ympäristötietoinen ja valitset yksityiskohdat huolellisesti ja rakkaudesta luontoon. Vaaleilla väreillä ja lämpimällä valolla, jossa kasvit viihtyvät parhaiten. Sisusta luonnonmateriaaleilla kuten puulla, tekstiileillä ja riisipaperilla.

NORO goes GREEN kylpyhuonetrendi
Noro goes Green kylpyhuonetrendit
Noro kylpyhuonetrendit ammeet
Noro goes Street kylpyhuonetrendit Noro Relounge
Kylpyhuonetrendit

NORO goes STREET

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street. SINULLE, joka olet urbaani, ympäristötietoinen ja tiedät mitä haluat. Street sisältää yhdistelmiä harmaissa sävyissä luonnollisissa ja rustiikeissa materiaaleissa. Yksityiskohtia: ehkä jotakin vanhalta suljetulta tehtaalta tai jotakin Brooklynista ostettua.

NORO goes STREET kylpyhuonetrendi
Kutsumme tätä tyyliä nimellä Street
NORO goes NATURAL -kylpyhuonetrendi
Natural kylpyhuonetrendi 2021
Kylpyhuonetrendit

NORO goes NATURAL

Kutsumme tätä tyyliä nimellä Natural. SINULLE, joka tykkäät sekoittaa luonnonvärejä ja modernia eleganssia. Luonnonmateriaalit antavat maanläheisen tunteen sinne, missä luonto voi ottaa paikkansa. Värikontrastit, joissa dramaattinen musta kohtaa luonnollisen rauhan, on trendi, josta me Norolla pidämme.

NORO goes NATURAL kylpyhuonetrendi