Kylpyhuonekalusteet

Mille korkeudelle kalusteet asennetaan?

Valitset toki itse mille korkeudelle haluat asentaa tuotteet, mutta standardikorkeus on 850mm lattiatasosta.


Onko korkeakaappien ovet käännettävissä?

Kyllä, ovet voidaan asentaa avattaviksi joko oikealle tai vasemmalle.


Mitä koolausmitta tarkoittaa ja miksi se on tärkeä?

Koolaus tarkoittaa oikeastaan tukirakenteiden asettamista seinään, johon tuotteet on tarkoitus kiinnittää. Ankkurointi on erittäin tärkeää. Jos tiedät jo kylpyhuonetta rakentaessasi, mitä tuotteita sinne tulee ja pystyt vaikuttamaan koolausten paikkoihin, kannattaa tähän kiinnittää huomiota. Jokaiselle kylpyhuonekaapille on omat asennusmittansa, jotka helpottavat koolausten oikeaa sijoittamista.


Voinko vaihtaa kaappeihin eri vetimet?

Etulevymme eivät ole esiporattuja ja vetimien ruuvien reikien välit ovat standardit, joten voit helposti vaihtaa mieleisiisi vetimiin.


Mikä vesilukko sopii allaskaappiini?

Erillaisia vesilukkoja on olemassa valtava määrä eivätkä kaikki eri mallit sovi allaskaappeihimme. Juuri tämän takia olemme kehittäneet vesilukon joka sopii kaikkiin NORO malleihin. Se on matalaprofiilinen vesilukko joka sopii laatikollisiin sekä ovellisiin malleihimme  ja joka maksimoi säilytystilan. Valitse siis matalaprofiilinen vesilukko tai osta meidän vesilukkomme varmistaaksesi sopivuuden jo asennusvaiheessa.


Laatikot avautuvat jäykästi, mitä tehdä?

Laatikon jäykkyys avatessa voi johtua siitä että laatikon liun ruuvit ovat kiristetty liian kireälle, näitä hieman löysäämällä voidaan helpottaa laatikon avautumista. Takaseinän kaltevuus voi myöskin aiheuttaa jäykkyyttä laatikkoa avatessa, tähän auttaa jos ankkuriruuvia (joka kiinnittää kaapin seinään) löysätään puoli kierrosta niin että kaappi pääsee mukautumaan kaltevaan seinään. 


Miksi posliinit eroavat toisistaan?

Posliini on ns elävää materiaalia ja tämän takia posliineissa on eroavuuksia. Mitkään posliinit eivät ole aivan identtisiä keskenään.


Peilissäni on naarmu, mitä tehdä?

Pienet naarmut voi yrittää hangata pois rypistetyllä sanomalehtipaperilla.


Onko LED valo kylmä vai lämmin sävyinen?

Valon värin lämpötila mitataan kelvineissä jonka lyhennys on K. Ensiksi päätetään että halutaanko kylmä vai lämmin valo? LED valaistuksella, joka vastaa hehkulampun värin lämpötilaa on 2700 kelviniä. Lämmin valo tekee ympäristöstä pehmeämmän ja luo rentouttavan ilmapiirin. Lukuvaloksi kotiin sekä työpaikalle on skarpimpi kylmän sävyinen valo sopiva vaihtoehto. Meiltä löytyy LED valaistuksia 2700K-3000K väliltä.


Kuinka paljon tilaa allaskaapeissa on vesilukolle?

Kotisivultamme löytyy kyseísten tuotteiden kohdalta tuotekohtaiset manuaalit joista selviää tarkemmat mitat. On tärkeää tarkistaa nämä yksityiskohdat ennen kuin kylpyhuonetta aletaan toteuttamaan koska eri tuotteiden mitat voivat erota reilustikin toisistaan.


Kuinka pitkä käyttöikä on LED valaistuksella?

Meidän LED valaistuksella on 30 000+ tunnin käyttöikä.


Mitä tulisi ottaa huomioon ostaessa malja-altaalle pöytälevyä?

Pöytälevyä valitessa on tärkeää että levy ei ole arka kosteudelle. Käyttäessäsi tammilevyä on sen öljyäminen säännöllisesti suositeltavaa kosteusvaurioiden estämiseksi. Erittäin hyvä ja kohtuuhintainen vaihtoehto on laminaattilevy, joka ei ole ollenkaan herkkä kosteudelle eikä myöskään tarvitse säännöllistä huoltoa.


Muuntaja ei toimi, mitä tehdä?

Mikäli mikään valoista ei toimi, on vika mitä suurimmalla todennäköisyydellä muuntajassa. Liian korkea jännite on voinut lyödä muuntajan pois päältä, muuntaja ei saa virtaa tai esimerkiksi jossain kohtaa kontakti ei saa kosketusta. Tarkista nämä seikat ja mikäli ongelma ei ratkea näillä ja muuntajaa ei saada toimimaan, ota yhteyttä jälleenmyyjään lisäneuvoja varten.


Onko peilikaapeissa halogeeni vai LED valot? Mikä watti määrä lampuissa on?

Kaikissa muissa peilikaapeissa sekä peileissä on LED valot paitsi Polossa ja Sundbornissa on halogeenit.


Voiko eri tuotesarjoja yhdistellä keskenään? Onko eri sarjoilla sama värikoodi?

Tuotteita eri sarjoista voi yhdistellä keskenään ihan oman mieltymyksen sekä maun mukaan. Huomioitavaa on että tuotteilla on sama väri kuvaus, esimerkkinä että kiiltävän valkoinen on saman värinen sarjasta riippumatta mutta esimerkiksi lämmin matta valkoinen ei ole sama kuin matta valkoinen. Huomioitavaa on myös sarjoja yhdisteltäessä että vetimiä on saatavilla tarpeen vaatiessa myös erikseen joka helpottaa sarjojen yhdistelemistä.


Vad är IP-klasser och var finns de beskrivna?

IP-klasserna är ett standardiserat system, utvecklat inom IEC, för att med hjälp av två siffror beskriva hur tät en kapsling (låda, skåp eller liknande) är, med avseende på inträngande fasta föremål (första siffran) och vatten (andra siffran). Med fasta föremål menas såväl damm som händer och fingrar och annat man kan peta med. IP-klasserna och motsvarande provningsmetoder beskrivs i standarden SS-EN 60529. Exempelvis betyder IP 21 ”petskyddat” och ”droppsäkert”. Ju högre siffra desto högre grad av skydd, i stort sett. Saknas uppgift ersätts siffran med ”X”.


Kuinka vaihdan halogeenipolttimon peilikaapin ja peilin valaisimeen?

Vaihtaaksesi polttimon, valaisimesta irroitetaan suojalasi sekä kromattu rengas kiertämällä näitä neljänneksen vastapäivään . Näin pääset käsiksi 10W halogeenipolttimoon joka varustettu G4 liitännällä. Siinä kaksi tappia jotka asetettu lampunpitimeen sivusuunnassa. Vältä suoraa kosketusta polttimoon. Rasva sormissa palaa kiinni lasiin ja vahingoittaa polttimoa. Jos vahingossa olet koskettanut polttimoon, puhdistetaan se alkoholiin kostutetulla pehmeällä pyyhkeellä.