Hanat/Sekoittajat

Tuleeko NORO Sand lattiahanan mukana koroke/ suojakotelo?

Ei tule. Koroke /kotelo voidaan rakentaa oman maun mukaiseksi esimerkiksi kaakeleista. 


Voidaanko NORO hanoja/sekoittajia käyttää muiden valmistajien tuotteiden kanssa?

Kyllä, Noro hanat/sekoittajat sopivat kaikkiin standardi mittaisiin altaisiin. Hanaa valittaessa on hyvä ottaa huomioon että hanoja löytyy erikokoisina sekä erillaisilla suihkukaarilla. Esimerkkinä: Jos on korkea vedenpaine kannattaa valita hana joka suihkuttaa vettä alaspäin eikä eteenpäin. Nk vesiputoushana ei sovi matalille altaille koska vesi saattaa roiskua altaan ulkopuolelle.


Miksi tarvitsen korokkeen/suojakotelon NORO Sand lattiahanalle?

Vakuutus ehtojen mukaan täytyy vesiputkien olla vedetty lattian päälle ja korokkeella/ suojakotelolla saadaan putket suojattua esteettisesti ja käytännöllisesti. Vesiliitännöissä voi olla paljonkin eroja asennuksien mukaan ja juuri tästä syystä ei koroke/suojakotelo tule itse lattiahanan mukana.


Mihin sekoittajiin tulee epäkesko mukana? Ja mikä on epäkesko?

Sekoittajaan tulevien putkien välinen mitta voi vaihdella riippuen siitä milloin asunto on rakennettu/ remontoitu. Tavallisin putkien välinen mitta on 150mm CC ja suurin osa sekoittajista sopii tähän. Tarvittaessa voidaan käyttää epäkeskoa jonka avulla 150 mm CC muutetaan 160 mm CC. Noro Frost sekoittajan mukana tulee epäkesko.